Wat heeft onze vakantievilla binnen te bieden?

In januari 2001 hebben wij voor het eerst Bali bezocht en bewust rondgekeken naar een mooie lokatie om ons vakantiehuis te (laten) bouwen. Pas bij het het huidige project wat wij bezochten vonden wij ons paradijs op Bali.

De geur en de geluiden van het verre oosten met al zijn mystiek en gebruiken, allerlei ceremoniën die op Bali in gebruik zijn, het trof ons diep in ons hart en wij waren direct verkocht. In mei is het contract getekend en in september!!!! konden wij reeds terug om de oplevering van onze vakantievilla mee te maken. In de twee weken die daarna volgden werden wij geheel verliefd op Bali en zeker de omgeving waar onze vakantievilla staat.

Bukti en eigenlijk geheel noord Bali is nog verschoond van het echte toerisme en geeft daardoor de lokale bevolking de kans om gewoon te leven zoals zij al duizenden jaren gewend zijn. Op Bali met zijn ongeveer 3 miljoen inwoners wordt Hindoeïsme door ongeveer 95% van de inwoners beleden en is 5% moslim of Christen.

Maar nu over onze vakantievilla en gastenhuis, en wat U kunt verwachten.

Onze vakantievilla staat op ongeveer 1400 m2 eigen grond, geheel omheind met pilaren en hekwerk. De vakantievilla is ongeveer 200 m2 groot,en alles is gesitueerd op de begane grond.