Een grote woonkamer annex eetkamer met eettafel voor 10 personen plus een kinderstoel. In de woonkamer tevens aanwezig TV (geen antenne of schotel )dvd speler en een groot assortiment aan dvd’s, een playstation met een tiental spellen.

We hebben ook een mobiele telefoon met nummer +62 (0)8123862950 die U kunt gebruiken voor het lokaal bellen op Bali en voor het ontvangen van gesprekken vanuit bv. Nederland.

Verder nog aanwezig 2 maal airconditioning, maar op Bali leeft U buiten dus die zult U niet vaak nodig hebben.

Vakantie Villa - Woonkamer Vakantie Villa - Woonkamer

Aansluitend een open keuken met bijkeuken, zeer grote koelkast en wasmachine en opbergkasten. Verder een warm- en koud water installatie. U kunt dan waterflessen van 5 gallon/19 liter kopen en die daar op aansluiten. Ook een oven-magnetron combinatie. Dit gebied zult U weinig zien want dat is eigenlijk het domein van onze Iluh en Moni die immers koken, wassen en strijken voor U. In de keuken hangt nog een klein medicijnkastje met de hoogst noodzakelijke dingen voor directe hulp.

Vakantie Villa - Eetkamer Vakantie Villa - Slaapkamer

Vanuit de woonkamer loopt U door de gang en komt U in de hoofdslaapkamer ongeveer 5 bij 5 meter. In deze slaapkamer een prachtig hemelbed 2,10 meter lang en 2 meter breed en 2 onderschuifbedden. Tevens een grote 4-deurs opbergkast en toilettafel met spiegel en 2 stoelen.

Aansluitend komt U in de badkamer met douche en toilet.

De 2e slaapkamer afmetingen 3,60 x 3,60 meter met 2-persoons bed 2,00 bij 1,80 meter, 2 nachtkastjes, 2 onderschuifbedden en wederom een grote 4-deurs opbergkast.

Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

Vakantie Villa - Slaapkamer

De 3e slaapkamer afmetingen 3,60 x 3,60 meter met 2 persoons bed 2,00 bij 1,80 meter, 2 nachtkastjes en grote wandkast .

Vakantie Villa - Slaapkamer

Direct aan deze slaapkamer wederom een aparte badkamer met wastafel en douche.

Alle slaapkamers zijn voorzien van aparte airconditioning.

Terug in de gang vindt U nog een apart toilet en een aantal vaste inbouwkasten.

Strandlakens, handdoeken, washandjes, keukendoeken etc., en beddengoed is in dubbele aantallen aanwezig, dus U hoeft dit niet mee te nemen.

Verder nog aanwezig; allerlei spelletjes, playstation, DVD-speler (met dolby surround) en genoeg boeken om te lezen.

Het gastenhuis staat voorin de tuin ongeveer 10 meter van onze vakantie villa en heeft een klein terras met zitje. Binnen een grote ruimte met 2-persoons bed afmetingen 1,80 x 2,00 meter, 1 nachtkastje en 4 deurs opbergkast en eigen airconditioning. Verder open keukentje met wat keukengerei en wederom warm- en koudwater installatie voor 5 Gallon/19 liter flessen.

Aparte badkamer met wastafel, douche en toilet.

Vakantie Villa - Gastenhuis Vakantie Villa - Slaapkamer

Wat dacht U verder van een Balinese massage van een uur aan huis? Via Sudi van de helpdesk kunt U Komang (de zus van Sudi) voor deze massage bestellen en kosten zijn ongeveer Roepia 65.000/70.000 (Euro 6,00 afhankelijk van de koers), dus daar hoeft U het niet voor te laten. Ook doet zij hoofd- nekmassage en pedicure.

U ziet een compleet ingericht vakantiehuis en gastenhuis voorzien van alle gemakken zodat U kunt doen waar U voor gekomen bent; lekker rusten en genieten van een onbezorgde vakantie.