Wat heeft onze vakantievilla buiten te bieden?

Allereerst een groot prive zwembad afmetingen 9 bij 5 meter. De eerste 3 meter is 1,40 meter diep wat dan afloopt naar 2,20 meter diep. Bij het diepe gedeelte is een duikplank.

Direct aan het zwembad een groot terras met een basketbalbord, om vanuit het zwembad te spelen.

Vakantie Villa - Zwembad Vakantie Villa - Zwembad

Een groot overdekt terras met een ronde (eet) tafel en 6 stoelen, en een lounge set aan de andere kant van het terras, maakt dit terras zeer gezellig met een prachtig uitzicht over de balinese zee en natuurlijk ons schitterend onderhouden tuin.

Naast het zwembad een groot zonne-terras. In de tuin bevinden zich totaal 6 ligbedstoelen met kussens die u overall in de tuin kunt plaatsen waar U wenst.

Ook bij het zwembad een buitendouche waarvan wij hopen dat U deze gebruikt alvorens U het zwembad in gaat. Dit voor een optimale hygiene voor iedereen.

De Tuin

In de tuin bevinden zich 2 Bale BenGongs (Balinees rusthuisje), de kleine Bale Bengong is eigenlijk een groot bed met heerlijke kussens, Een ideale plek om lekker te lezen of te luieren met prachtig uitzicht over de zee en altijd een lekker verkoelend briesje.

Vakantie Villa - Tuin

De grote Bale Bengong bevat een grote rondetafel met banken voor een tiental personen om bv. daar te barbequen, familie spellen te spelen of gezellig te relaxen.

Vakantie Villa - Tuin Vakantie Villa - Tuin

Onze tuin is volledig ingericht met allerlei soorten bomen, planten en bloemen (ongeveer 800 totaal). Daardoor veel bezoek van vlinders en vogels en naar wij hopen al een paradijsje op zich omdat wij getracht hebben de natuur van Bali in het klein maar wel beheerst in onze tuin terug te brengen.

Voor in de tuin staat ons gastenhuis met aangebouwde opbergruimte (gudang) waar in principe onze prive spullen staan. Ons personeel heeft een sleutel van deze gudang om eventueel gereedschap of de motor van de boot te pakken. Ook kunnen zij daar Uw koffers opbergen tijdens Uw verblijf.

Bij de ingang van ons terrein is nog een klein schuurtje gebouwd.

Vakantie Villa - Tuin

Naast ons vakantiehuis vindt U een aparte uitgang met trap naar het strandje. De poort is normaal gesproken op slot en de sleutel vindt U aan een spijker op de deurpost naast de achteruitgang van de woon/eetkamer. Op dit strandje, wat wij eigenlijk beschouwen als een prive-strandje omdat hier hooguit wat lokale bevolking komt, ligt onze Balinese boot met zonwering , ook deze kunt U gratis gebruiken (zonder verdere rechten en plichten). Laat U door Ketut voorlichten en helpen hoe de boot en motor werkt. Deze boot is ideaal als U wilt vissen, snorkelen, duiken of zomaar een tochtje langs de kust wilt maken. Voor snorkelen hoeft U trouwens niet perse de boot te pakken. Vanaf het strand is het ongeveer 60 tot 80 meter naar het rif zwemmen waar U allerlei vissen en koraal zult kunnen zien. Koraal uiteraard niet afbreken of meenemen!

Vakantie Villa - Prive Strand

Als U van vissen houdt neem dan vanuit Nederland een werphengel mee. Alternatief is gewoon op z’n Balinees met een “fishing spool” en wat lijn en haakjes verkrijgbaar in Singaraja in de hoofdwinkelstraat. Gede , een lokale visser en vraag maar aan Ketut hoe in contact te komen, kan U helpen en is zelfs bereidt mee te gaan op Uw vistochtjes. Houdt er rekening mee dat U op zee bent met getijden, stroming en plotselinge weersveranderingen!!

Vakantie Villa - Prive Strand Vakantie Villa - Prive Strand