Als U besluit ons vakantie villa te huren, hoe verder en wat zijn de procedures?

Neem uiteraard contact met ons op om te checken of de data’s die U wilt huren / boeken nog vrij zijn. Indien vrij, bevestigen wij Uw boeking waarbij wij 30% aanbetaling vragen. Zodra deze binnen is, is de boeking definitief. 5 weken voor Uw vertrek verwachten wij dan van U het restant van de huur en borgsom te ontvangen.

Wij adviseren U voor het huren van de vakantievilla en de boeking van uw vlucht, een annulerings-reisverzekering af te sluiten.

Check ook bij de GGD en/of Uw arts voor eventuele inentingen die U of Uw reisgenoten nodig mochten hebben.

Geef U vluchtgegevens ook aan ons door zodat wij weten wanneer U aankomt en weer moet vertrekken.

Attentie voor deze TIP: wij kunnen U tegen betaling van Roepia 150.000 (circa 12/13 €) per persoon binnen 1 MINUUT door de douane brengen via onze immigratieman op het vliegveld – als U bv. de pech hebt dat er meerdere vliegtuigen gelijktijdig aankomen, staat U minimaal 1 uur te wachten voor doorgang bij de douane – en dit na een lange vlucht is geen pretje – gelieve daar ons voor Uw vertrek over te benaderen – maar wij melden deze luxe U ook zeker voor Uw vertrek

Bij aankomst op Denpassar Airport staat Jos onze chauffeur LINKS van de uitgang op U te wachten. Hij heeft een bordje in handen met daarop BREEWEG BUKTI BEACH. Er staan waarschijnlijk heel veel mensen bij de uitgang dus kijk rustig rond en vindt U elkaar niet direct bel Jos dan op zijn mobiel nr. 0812 3951470. Komt U met een grote groep zal hij voor een extra auto zorgen. Jos brengt U dan naar ons vakantiehuis in Bukti, een rit van ongeveer 2,5 uur waarbij U gelijk een enorm goede indruk krijgt van wat Bali U heeft te bieden. Het begint met het drukke zuiden, vervolgens door allerlei dorpjes en Sawah’s met aansluitend de bergen die zuid van noord scheiden om uiteindelijk in Bukti aan te komen.

Tip: U denkt er misschien niet meteen aan, maar vlak bij het vliegveld is een grote CARREFOUR gevestigd. U kunt daar meteen boodschappen doen en er zijn zeker een aantal producten te koop die U niet in de supermarkten in het noorden zult vinden zoals: bruin brood, yoghurt, mayonaise en goede boter etc…

Special Tip: Een echt schitterende zaak voor specialiteiten, zoals franse kazen, wijnen, vlees, vis, sweets broodbeleg etc. is ‘BALI DAILY’ in Denpasar.

Bij aankomst in onze vakantievilla zal ons personeel U zeker opwachten om te helpen met Uw koffers etc… wat na zo’n lange reis bijzonder prettig is. Al naar gelang de tijd van aankomst kunnen zij wat eten voor U klaarmaken. Sudi van onze helpdesk is er dan ook of komt de volgende dag bij U langs.

Tip: boek direct massage bij Sudi en na die massage voelt U zich zeker een ander mens.

Dan begint het luie leventje en laat U verwennen door ons personeel en het “plan plan” ritme van Bali. Plan op tijd de tripjes die U met Jos wilt maken en Sudi zal regelmatig langskomen. U kunt haar altijd zelf bellen op nr. 0816 4731756 voor al Uw vragen of wensen.

Bel 72 uur van te voren met de agent in Denpassar van Uw vliegmaatschappij om Uw retourvlucht te bevestigen. Boek ook Jos de chauffeur op tijd om U weer terug te laten brengen.

Ons personeel krijgt een volledig maandsalaris, maar, en U bent dat uiteraard helemaal niet verplicht, U wilt ze toch een tip geven, doe dat dan gerust, zij zijn U daar dan zeer zeer dankbaar voor. Maar nogmaals niets moet, alles mag.

Tijdens U aanwezigheid zal de plaatselijke politie langs komen om U te registreren kosten Roepia 20000 per persoon, zij zullen U een kopie van Uw paspoort vragen,

maak aub. een kopie voor Uw vertrek naar Bali, anders moet U daarvoor naar Singaraja, en dit is da zonde van Uw vakantietijd.

Bij de douane op het vliegveld bij vertrek moet U belasting betalen zijnde Roepia 150.000 per persoon (ongeveer € 13,00) dus houdt U contant geld (pinnen kan niet) daarvoor achter de hand.

Na terugkeer in Nederland zullen wij elkaar ongetwijfeld spreken en betalen wij direct Uw borg minus eventuele schade terug.