Wat zijn de kosten van het huren van onze vakantie villa “Time Out” ?

Vakantie Villa - Terras

hoogseizoen (en)

 • euro 950 per week tot maximaal 6 personen
 • iedere extra persoon euro 70 per week
 • extra voor het gastenhuis euro 185 per week
 • alle prijzen zijn incl : gas- water – licht
 • schoon maak euro 25 per week
 • borg euro 250

 

laagseizoen :

 • euro 600 per week voor 2 personen
 • iedere extra persoon euro 70 per week
 • extra voor het gastenhuis euro 185 per week
 • alle prijzen zijn incl. gas – water – licht
 • schoonmaak euro 25 per week
 • borg euro 250

 

Vakantie Villa - Tuin Vakantie Villa - Tuin

Zoals gezegd zijn deze huurprijzen inclusief huishoudelijke hulp van 07.00 tot 20.00 uur, een tuinman die tevens het zwembad onderhoudt en security op het terrein en een helpdesk medewerkster. Tevens kunt U gebruik maken (zondere verdere rechten of plichten) van onze typisch Balinese boot met buitenboordmotor die naast ons vakantiehuis op het strandje ligt. (het spreekt voor zich dat de kosten voor benzine en smeerolie voor de motor, voor U als gebruiker is).

Aangezien onze vakantievilla deel uitmaakt van een klein project van totaal 4 vakantievilla’s is er ook een security dag en nacht aanwezig. Tevens hebben wij een helpdesk die wordt vertegenwoordigd door Sudi. Ook heeft U de beschikking over een prive-chauffeur die op afroep en tegen betaling U over het eiland kan rijden om alle mooie dingen die Bali U heeft te bieden te laten zien. Massage aan huis voor ongeveer € 10,00 wordt U ook aangeboden, en die ‘luxe’ moet U zichzelf niet ontzeggen.

Huishoudelijke hulp houdt in dat Iluh om 07.00 uur begint tot ongeveer 15.00 uur. Om 12.00 uur beginnen Moni en haar man Ketut (die ook uitstekend Engels spreekt) die blijven tot ongeveer 20.00 uur, in ieder geval tot na het diner. Iluh maakt voor U dus ontbijt klaar naar Uw wensen en eventueel de lunch samen met Moni. Moni en Ketut maken het diner klaar naar Uw wensen.

Verder dekken zij op en ruimen af, maken de bedden op, maken alles in en rond het huis schoon en wassen en strijken. Ketut zorgt voor het zwembad en de tuin en doet klusjes en reparaties in en rond het vakantiehuis.

U ZIET WEL EEN VOLLEDIGE VERZORGING VAN S’MORGENS VROEG TOT ’S AVONDS NA HET DINER.

Het enige wat U moet doen is relaxen en genieten van onze vakantie villa en de omgeving en van het eiland Bali. Uiteraard moet U zelf de boodschappen betalen. Die kunt U zelf kopen in Singaraja of er is een bezorgdienst Agrobis. U kunt dan Ketut die voor U kan vertalen de bestelling door laten geven. Let op; U bent wel op Bali dus niet alles gaat zoals U gewend bent in Nederland. Ook kunt U Ketut voor wat kleine boodschappen sturen en geef hem dan wat extra geld (b.v. Roepia 35.000) om zijn benzine- en onkosten te dekken

Ook hebben wij een prive-chauffeur Jos die U zowiezo opwacht bij het vliegveld om U naar ons vakantiehuis te brengen en die U ook weer (helaas is dan de vakantie voorbij) van ons vakantiehuis naar het vliegveld brengt.

Wat zijn zo al de kosten voor het vervoer van en naar het vliegveld en de dagen dat U van vervoer gebruik maakt om bv. het eiland te bezichtigen en of boodschappen te doen?

Derhalve een staffel van de kosten en mogelijkheden :

1. Het vervoer vanaf het vliegveld naar ons vakantiehuis en nadien vanaf ons vakantiehuis naar het vliegveld ( circa 3 uur rijden) 2 x € 50,= is € 100,= per auto

Deze kosten zijn incl. chauffeur en benzine.

2. Dagtrips. € 50,= per dag incl. chauffeur en Benzine momenteel idr 6000 per liter ( rond de 0.40 €cent ) + idr 50000,= (circa € 3.85) drinkgeld voor de chauffeur. dagtrips zijn geldig voor 10 uur daarna te voldoen aan de chauffeur idr 60.000,= per uur

3. Korte trip van max. 3,5 uur ( anders dagtarief ) voor boodschappen naar Singaraja of Lovina. € 30,= incl. chauffeur en incl. benzine

( U kunt de chauffeur ook met een lijstje op pad sturen, zodat U niet steeds zelf mee hoeft te gaan )

Note: Eigenlijk heten Jos en Moni ook Ketut maar zij hebben deze bijnamen wat het voor iedereen wat gemakkelijker maakt.